For all tha köttlovers out there...

Har precis gjort iordning kvällens efterrätt. Äppelpaj. Blir mums i lådan det tror jag. Om någon timme blir det att ställa sig framför spisen igen och fixa kvällens höjdpunkt ; ) MATEN! Det är snuskigt gott recept med fläskfilé och färska örter. En användbar maträtt vid högtider eller andra fina tillställningar, dessutom lättlagat & sjukt gott som sagt...




Fläskfilé i skördetid (?) ca 4 port.
Vid högtider eller andra tillställningar


500g fläskfilé
3 paprikor (gul, grön, röd)
2 vitlöksklyftor
1½ dl köttbuljong
2 dl creme fraiche
1 kruka färsk timjan + persilja
½-1 krm cayennepeppar
1 dl riven ost


 

Skär filén i skivor. Kärna ur paprikorna, tärna eller skär dem i stavar. Skala och pressa vitlöken. Bryn köttet i olja, salta och peppra efter egna smaklökar. Fräs paprikan i seperat panna. Rör i hackad timjan och persilja med ev. cayennepeppar. Häll på buljong och creme fraiche, lägg i köttet till sist och låt koka ihop ett par minuter. Garnera med riven ost och låt smälta.

Serveras med tagliatelle.
Yummieeee =)


Happy 2008

Happy 2008

Ha ett gott nytt år nu allesammans!

Laptopen spinner på

Gött med kontakter som har kontakter. Här sitter jag nu med min underbara bär(släp)bara. M kom åt en hårddisk i sista minuten och har precis lagt in Windows och en massa användbara program. Ett par sketna installationer kvar och datorn är som ny.

Lite avis dock då M sitter med sin snygga macbook på 13,3 tum medans jag sitter med min stora fujitsu siemens på 17 tum. Det ligger en vag stenåldersfeeling över skiten... Men den spinner på fint så jag ska bara hålla käften och vara nöjd!


ska kila iväg till affärn och införskaffa ett par sista-sekunden-varor.
Tjingeling!

0-100



Fan vad bortskämd man är med bil.... Tar sig exakt överallt! När man vill! Sjukt härlig känsla. Sjukt härligt med turbo i bilskrället. Nu sitter jag dock fast i Kil, helt frivilligt faktiskt med massa god mat i kylskåpet och en hel del sprit som skall förtäras livligt på självaste nyårsafton. 24-7. 


Den 1'a lämnar jag Värmland bakom mig i mitt allra bästa skick ; )

Wrrrooooooooom!

VW Passat TDI Saab 9,3


Ska piska upp någon alldeles strax, ska försöka komma in till Karlstad för att provköra Saab innan jag lämnar landet igen. Annars får jag väl nöja mig med brorsans passat tdi som han lämnar åt ödet (=mig..). Hur som helst ska det handlas inför nyår och ev. kasta sig in i rea-djungeln igen för att förhoppningsvis hitta något användbart och snyggt. Ett sista försök här nu grappar!

Just det, en fika med johanna ska jag hinna med också : ) Körigt...

Glada Killingen

Eftersom M nästan hamnade på dödsbädden i förmiddags så drog vi in planerna angående bortlagat käk & bio, förflyttade dem till morgondagen istället. Åkte vidare hem till Mamson istället, snek en middag på Glada Killingen (så bortlagat käk gick jag ju inte miste om hur som helst...). Det var trevligt. Och Gratis. Färjestad - Linköping gick ju dessutom på storbildstv så männen var tillfredsställda!

Familjen drar ju till fjällen innan nyår så idag är ju sista dagen jag ser skymten av dem innan jag åker vidare till fjollträsket i öst. Kanske skulle satsa på att sova mellan mor och hennes sambo inatt, så de inte glömmer vilken pain in the ass jag kan vara, nu när jag flyttar ut ur huset för andra gången : ) Kommer bli tyst som i graven i detta hushåll framöver...


Flygande Jakob

Nå. Eftersom det är fredag och jag känner mig väldigt generös tänkte jag bjuda på ett smaskigt recept och en bild på det. För just den där matglada personen som sitter här och smygläser ; ) Om det nu finns någon sån.........


Flygande jakob ca 4 port.
Passar såväl till bjudning som vardags.

500g kycklingfilé alternativt färdiglagad fågel
1 paket bacon
5dl matlagningsgrädde (kan spädas ut med mjölk/vatten)
Ett par msk Chilisås (efter egna smaklökar)
2 bananer
50g nötter

Flygande Jakob


Rensa och skär kycklingen i lagom stora bitar, stek noggrant. Krydda med salt & vitpeppar. Under tiden blandar du grädden med chilisås och ser till att det får en jämn konsistens. Stek sedan baconen. Lägg kycklingen i en ugnsform och häll på grädden. Skär bananerna i tunna skivor och placera över kycklingen. Gör detsamma med baconen och nötterna. In i ugnen och grädda ca. 15 minuter på 225 grader. 

Innan du gräddar rätten kan du piffa upp med lite italiensk salladskrydda eller oregano som gör pricken över i:t. Servera med ris och grönfoder för den som känner sig manad!

It's friday and I'm in love

Idag ska jag styra i köket, ska slänga ihop flygande jakob. Får se hur det går eftersom kycklingen fortfarande ligger i frysen... Jaja, det fixar Emson! Ikväll ska M återgälda den fina gesten och bjuda på bortlagat käk & bio. Det tackar jag för i förväg : ) Lite sugen på den där The Bee Movie ikväll. Den har fått dåliga recensioner i tidningen men vad vet vuxna om tecknat egentligen? Jag återkommer med min egna recension senare!

Poor por

HA! Snart drar jag in i bastun.... Öppnar upp varenda jävla por som lever på min underbara kropp. Nu ska dom få smaka på hetta....! Mohahaha


Godisskålen får vänta! 

Slapp vs. Sparsam

Puhh... Jag gjorde inte ens något försök att trängas med alla babianer som lyckats leta sig ut på mellandagsrean. Trodde seriöst alla var för tjocka nu såhär efter årets juletider, men det är så dags att börja motionera nu! Samma visa varje år. Att jag aldrig lär mig. 

Eller så hade jag helt enkelt för mycket träningsvärk i mina arma armar och gav upp nästan på direkten. Så här sitter jag nu med 77 spänn på sparkontot, en check på H&M samt en på Gina. Helt oanvända. Kommer bringa lycka i framtiden kan jag gissa på!

Go jog fatass!
Go jog fatass!

nä dags och doppa tassarna o godisskålen I guess..... : )

Touché goes Tupé!

DAMN. Efter en timmes intensiv träning för en tjockis som jag, så är jag på topphumör och megamätt efter att klämt en kebabsallad. Kommer gå som en stel kärring imorgon, men det var det fanimej värt. Inte tränat sen April this year. Då kan ni tänka er chocken för kroppen när jag utsätter mig för det här : ) Ett medel friskis-pass... Ujuj!


M delade nyss  med sig av jävligt nyttig information. Jag satt och skratta tills jag grät! Listen to this... Han hade gått naken i mjukisarna och hade fått ludd på snoppen. han kollade ner på den och tyckte det såg ut som den hade tupé. Alltså, bilden som dyker upp i mitt huvud; ett ollon med tupé. HAHAHA!! Åååhh, jag måste ta mig tid att torka en tår ur ögat.


Fan vilken perfekt kväll. 
Träning, mat & skratt.

Alla som inte dansar..

Hej alla bakisar,
tänker på alla er som var ute igår på juldan och härjade loss. Hoppas ni fick er en dos av kommande öronorgasm..........



Förlamad värmlänning

Här sitter jag, nickar i takt till Rihannas don't stop the music. Det där med att packa går inte framåt alltså, sitter som förlamad i min blåa snurrstol och ser väl allmänt ovårdad ut. Uamejen, jag har faktiskt gått upp 2 hela kg under ett par dagar bara. Inte undra på att alla älskar jul! Stackars er som har superduperbra ämnesomsättning och står still på en o samma vikt.....

( IRONI å sido )


Måste som sagt ta tag i packningen, så allt står klart tills jag ger mig av till Stockholm land den 1 januari. Har ju dessutom gjort mig av med M idag så jag får lite frid i stugan till att ta tag i mitt pyttelilla liv som faktiskt får plats i en enda liten resväska. Eventuella eftersläntare kommer säkert Mamson upp med längre in på året.

pöss and lööööööv ya'll


SAMMANFATTNING ÅR 2007

Hilda pussas


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Hoppat av skolan kanske...? Bott i Kina...?


2. Höll du några av dina nyårslöften?

sysslar inte med sånt trams

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Frugan blev ju på smällen jallefall...


4. Dog någon som stod dig nära?
Dino-ponken. Farsan kan dessutom räkna sig till de döda.


5. Vilka länder besökte du?
Kina, Tyskland, Danmark, Skåne, Italien, Slovenien & Kroatien


6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
sweet innocent pony-love


7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
17 aug.

8. Vad var din största framgång 2007?
Rosa plastbit förfan!


9. Största misstaget?
Missa Linkin park i Shanghai !?


10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jotack & jag är fortfarande halvblind....!


11. Bästa köpet?
Den där manliga horan, han var ju bra zöt.


12. Vad spenderade du mest pengar på?
Sex.


13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
ett stycke rosa plastbit skulle jag tänka mig


14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Bo knasters proteser - permobil


15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Galnare?


16. Vad önskar du att du gjort mer?
åkt fast av polisen


17. Vad önskar du att du gjort mindre?
gått på gatan

18. Hur tillbringade du julen?
i bakfullt tillstånd


19. Blev du kär i år?
ehhhh.. nej


20: hur många one night stands?
shitloads


21. Favoritprogram på TV?
Grey's anatomy, CSI & two and a half men + parlamentet


22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
jodå... ett helt hockeylag.

23. Bästa boken du läste i år?
11 minuter


24. Största musikaliska upptäckten?
MELODIFESTIVALEN!! <3


25. Något du önskade dig och fick?
peak-jacka


26. Något du önskade dig men inte fick?
en jorden runt resa etc.


27. Årets bästa film?
pirates of the carribean 3


28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
födelsedagskalas med saft & bulle


29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
shitloads


30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
jävligt slapp


31. Vad fick dig att må bra?
kuk.


32. Vilken kändis var du mest sugen på?
nigga please... ola salo?


33. Vem saknade du?
Mc Coy


34. De bästa nya människorna du träffade?
göbbben grinig & minigolfarn


<3

Jag fullkomligt älskar boxrar.
Världens vackraste djur näst efter hästar förstås......!



God jävla jul

... antar jag.

Igår spenderade vi kvällen med alfapet och massa drinkar. Utmärkt kombination! På slutet så var det oklart vilka ord som var godkända eller ej ; ) Idag så åker jag upp mot Åmotsfors, en ännu mindre håla än Kil... Det har gått rykten om likörprovning så det kan nog bli en trevlig vistelse.

Jag hoppas vi satsar på 2007's värsta baksmälla på självaste julafton.
Det skulle jag inte tacka nej till. Åtminstone en orsak till att inte engagera sig i julbestyren.

"Inget är heligt"

Men hallå! Magnus Betnér å 5'an = lyckaaaaaaaaaaaa : )



CHECK IT OUT!

Lyckopiller

Jag kan sitta och garva i evigheter.. Tacka vet jag PhotoBooth! 


Mamson & Hennes sambo


Macson&Emson + Fransman Antoine


Don't blame the santa

Sitter här smått olycklig, varit en tuff start på denna vecka.. Lagom till min årliga julnedstämdhet. Måtte det vara någon mer som tycker att jul är en onödig högtid? Man liksom.. (bortsett från alla förberedelser....!) 1. äter sig för fet 2. jäser framför Kalle Anka och gräver i paradisasken efter något som förhoppningsvis inte innehåller punsch eller liknande 3. sitter med ett leende på läpparna - egentligen skitbesviken över att man inte fick hälften av det lilla man lyckades önska sig.. 

eller så är det bara jag. 

Tipsy love

Goddagens gott folk, 
tänkte tipsa om lite skön musik innan jag drar och hämtar Ellen på dagis om en dryg timme. Barnvakt som gäller idag alltså. Måste ju ställa upp för mina fans lite då och då menar jag ; ) Den där skitungen kommer bli en mini-emson en vacker dag, det känner jag på mig. Min lilla blodpump kommer skena av lycka likt en vårkänslig pålle när denna dag faller in ... Fyfan vad jag svamlar. 

Håll i hatten, här kommer det i alla fall tankbara tips!

Dj Ric - tipsy love.mp3
Lupe fiasco - superstar.mp3


och ett smakprov såklart....

Suck me beautiful

Suckysucky
KLOCKREN!


Åh! Någon mer än jag som blev sugen på en nudel eller två? Det får mig att tänka tillbaks på de gamla goda tiderna back in Kina... Sweet memories of mine.  Jag försöker även dra ett streck över föregående inlägg då en tanke om mig kanske började ta form i era små skallar, där jag springer runt på en äng, löjligt (fjortisfull) glad i hatten och naken om stjärten. FEL. Mucho wrongo. Jag är aspackad.


... Förstår någon vart jag vill komma med detta inlägget? Inte jag varjefall. Min huvudvärk släppte nyligen och kanske just därför sitter jag här, måttligt road och glad över att vara back in business.

Svampbob emson

Jag var hos tant barnmorskan imorse, hon konstaterade att min mus inte mådde bra. Hey! Tell me something I don't know.... Nu mina kära barn är det dags att blunda för nu ska emson springa utan trosor i ett par dagar framöver. Det var alltså inget allvarligt, men man vill ju alltid ligga på den där säkra sidan. Leva det där trygga livet, vetandes att man har chans att kläcka små rosa, slemmiga hårbollar i framtiden.

Fast å andra sidan väntar jag ju på det där provsvaret som kommer om en vecka först. Jävla dret. Jag är en liten äventyrare jag, som leker med livet och tänjer på alla dess gränser. Or not! Good girl stays good girl.

Dessutom har jag sexförbud denna troslösa tid! Eller som den där gråhåriga, skruttiga damen på ungdomsmottagningen kallade det så fint. Samlagsvila. GAHHHHHHHHHHHHHHH..... Stay in for safety reasons.

Yippie kay-yay MF

Mamma mu

Allright. Det gäller att ta en steg vidare i det så kallade vuxenlivet imorgon prick klockan 9. Jag ska fan genomgå min första gynundersökning någonsin.... WEYWEY! Jag är livrädd för sådant. Jag vet inte varför men så är det. En grotesk barnmorska som ska disikera min babyrosa pussy. Det hugger i hjärtat på mig. Seriöst. 

... Och anledningen är ju såklart att man alltid vill vara på den säkra sidan. Vad jag nu har haft för mig på den osäkra sidan står inte riktigt klart för mig, men någonting var det som sparka igång oroskänslorna och här sitter jag, sömnlös en måndagkväll. Kallsvetten rinner längs insidan låren och fötterna är blåa av nervositet. 



Lugna mig någon?

Drivin' me wild

Hej trogna läsare, 
ni är som den där hunden jag aldrig haft som kollar på en med de där stora ögonen och ber om fler sjukt bra inlägg av just....... mig. Mitt hjärta pumpar ett extra slag för er guys. Innan jag lägger igen locken av ren utmattning så bjuder jag på lite nyförälskelse. Ja, då menar jag Emson + LilyAllenFeatCommonDrivin'MeWild = sant. 




ENJOY!
Godnajti ya'll

Kinesen is back home

M finally arrived : ) Nu jävlar ska här levas loppan innan vi skiljs åt igen. Nästa gång blir en tidsperiod på 6 månader eller mer. Så, mina vänner - min soulie & jag ska hinna med mycket på dessa 2 kommande veckor. Ska försöka hinna med lite updates då och då... 


Saknar allt de där två mupparna Antoine och Melinda back in Kina, som tur är har jag dem i bildformat ;D



Beslutsångest

Vad ska hända denna helg trooo.. En tom villa på 162kvm, beläget mitt på landsbygden står fritt för förslag. Jag det står nog mellan raveparty eller åka in till närmsta storstad och sitta barnvakt = Svårt val! Eller så borde jag försöka fixa de få julklappar som återstår men orka trängas med huliganernas apliknande avkommor i dessa tider... suck. 

någon mer som finner julhandeln astråkig?


nae, nu ska jag vinka av husets ägare!
ciao bellas

Pete Wiggins



En 5-årings syn på världen ; ) Fyfan vad kool onge... Pete Wiggins!

HIM 13/2

Trance turns you...


HAHA! Jag kanske kommer iväg på den där HIM-konserten i Stockholm den 13/2 ändå.... Det vore ju toppen! Någon mer som ska dit? Jag läääääääääääängtar!! Om jag så ska få stå där själv och veva med armarna och leka full fjortis till tonerna av finskt...

Fröken fräken (i plural)

Good afternoon ya'll

Idag känner jag mig sådär snyggt fin utan smink. Det är inte varje dag jag flashar fräknarna liksom... Kan dock bero på att jag kletat in hela fäjzet med brun utan sol (så de knappt syns...). Sen å andra sidan kommer jag ju sitta inne och glo i kåken hela dagen så vem kommer se mig? Kanske går jag till Konsum och köper mig något sött för lilla magen. Kanske.


Beror på hur länge den här snygg-utan-smink-känslan sitter i ...
Orka sminka sig för att gå till affären liksom.


Fuck you right back

Här ska vi prova oss fram. Jag betalar.
Men det är bra där frabror doktorn, du vet inte vad som är fel med mina förbannade ögon och vet där med inte hur det ska botas. Vi provar lite mediciner hit och dit, javisst! Ha aldrig i åtanke att det är jag, en fattig jävla ungdom som betalar för dreten! Jag blir så arrrrrrrrrrg.

För övrigt hittade jag sjukt snygga underkläder igår på H&M samt korsetten+trosa som det gjorts reklam för i varenda levande blogg. Råkade även hitta en passande outfit till nyår. Kalas! Annars hade jag smått seriöst funderat på mjukisar... Men nuså : )

Underbara älskade

Jonas-vännen svängde förbi byn idag och stack in huvet i stugvärmen för nån timme sådär. Stunder som sånna är ovärderliga. Hoppas att det blir någon mer gång framöver.... Innan jag konverterar till 08 vill säga.

vänner är guld.



För övrigt är nu 1 januari sagt, då jag lämnar Värmland för Stockholm. Så i och med det bör det bli ett ganska lugnt nyår för min del. Kan ju inte anlända i mitt risigaste tillstånd. Ett gott andra intryck bör jag bjuda på : )


Läjjters ya'll

Ska jag berätta en hemlis...

Min absoluta favorit från tiden på John Bauergymnasiet, Karlstad. Höjdpunkterna under mina 2 år på den skolan var nog med stor säkerhet det här klippet! Tacka vet jag outlook... Fast sen tröttnade jag även på det och här sitter jag, ett halvår från att mina jämnåriga kamrater ska springa ut i vita skrudar och skrika som cp-störda huliganer.

Som tur är, kan jag trösta mig själv med att jag inte klär i vitt ; )


Häng Pung

 Häng Pung  
bilder: Coctailguiden.com

Söndagseftermiddag är idag till för att planera nyåret som närmar sig med stormsteg. Det skall skålas med drinkar all night long! Bör passa på att smuggla in sprit för en billig peng när M ändå har tillgång till Kinas superduperbästa priser någonsin.

Btw. Drinktips mottages tacksamt!



Bild 1; P2
3 cl Cariel T&Q Vanilla Vodka
3 cl Sourz apple
pressad lime
7up

Bild 2; Häng pung
2 cl Vodka
2 cl Licor 43
2 cl Bols Peach
Fruktsoda eller Sprite

Bild 3; Smultron Fizz
3 cl Svensk Vodka Smultron
1 cl smultronlikör
2 pressade citronskivor
krossad is

Bild 4; Loaded battery
2 cl Absolut Citron
1 cl Midori
1 cl Blå Curaçao
8 cl Ginger Ale
8 cl Battery

Sagt & gjort

Jobbet är mitt!
Jag flyttar till Stockholm-Djursholm, bara dagarna efter nyår.
Fan vad jag längtar! : ))))))))))

Finner inga ord

Fyfan vilka hjältar som ställer upp på liknande! Jag hoppas de bad om en rejäl summa pengar för besväret... Ibland är den så pinsam så jag nästan inte vågar titta. Men som det sägs; det är bara film! (Ja, i detta fall reklam..).



Gud doesn't excist but I do

Hej Emmelie!

Tack för din snabba återkoppling! Och bra med telefonnummer. Jag vill egentligen bara säga att av de tjejer vi har träffat, så verkar du vara den som vi tyckt absolut bäst om och som passar bäst in i vår lilla famlij. Så nu ber jag bara till Gud då, så hörs vi om en vecka!

Mvh,




Det är inte lätt att vara populär. Igår kväll kom jag åtminstone till ro med att äntligen skicka iväg ett "Tack, men tyvärr..." till Helsingborg. Med det vill jag säga att efter nyår kommer jag förflytta mig till Stockholm! Kommer jobba hos en familj med deras två döttrar och världens mest sällskapssjuka vovve. Det kommer bli fint! : )

Någon stockholmare som känner sig manad att visa en virrig värmländska runt?

Don't give up Africa

   


Satte mig otroligt nog framför tvn nyss vilket sällan händer. Oprah dyker såklart upp i rutan, det var något som faktiskt mig att kolla färdigt på programmet, som idag handlade om AIDS- och HIV-drabbade barn och kvinnor i Afrika. Jag blev rörd såklart. Mycket rörd. Bono från gruppen U2 med fler kända namn hade startat en insamling för de drabbade i Afrika. Genom att köpa rött så donerade man en summa pengar som gick till medicin och sjukvården nere i Afrika. Armani exempelvis hade skapat en röd kollektion som var menat att hjälpa till.

Alicia Keys var även med och man fick följa hennes besök nere i Afrika där de ätnligen kunde anställa en barnläkare som kunde skriva ut och medicinera de drabbade. Med hjälp av Oprah's donation på 250.000.- var detta möjligt.

Programmet avslutades med en duett av Bono och Alicia Keys.
Don't give up Africa. Mycket vackert!



För mer info: http://www.data.org/?gclid=CMSpo7S-k5ACFQ9jQgodxgm0Ag

God damn it

Tatuering

En man med bröstvårtorna aningen felplacerade, eller vad tror ni? Självklart är det en tattuering! God damn it. Vilken man, men inte vilken man som helst - nä, en man med jävligt kvinnlig röv!

Idag fick jag halvtaskiga news från sjukhuset. Ska på återbesök om en vecka och då bestäms det om jag slipper operation eller ej. Vi håller väl ändå tummarna för att jag slipper det....?

Blind woman walking

Full rulle idag. Förs ut vad tandis. Jag är ganska känd för att vara en pain in the ass när jag besöker dem nån gång i halvåret sådär. Men idag, idag var jag trevlig och medgörlig. De berömde mig för att jag äntligen fått upp ögonen för tandtråden. Ja jävlar... Vuxenpoäng där eller?

Sen, mitt herrskap, gick jag till biblioteket och lånade böcker om småbarn. I det lilla samhälle jag tyvärr lever i kan ni säkert förstå vilken den första tanken var som pluppade upp i skallen på tanterna som satt i 'kassan'. Men jag ska göra klart för er alla, jag är inte md barn. Orsaken lär ni får reda på längre fram!

Efter det frös jag fast på en bänk utanför vårdcentralen i väntan på att tjockisarna a.k.a. doctors in white skulle öppna efter lunchstängt. Mh... Jag lyckades jag komma loss. Sen höll jag på att svära högt och långt när hon gick in för undersökning på insidan ögonlocket. Hon liksom vända på hela kittet. Trodde allvarligt ögat skulle trilla ur.

Men jag klarade mig som tur var. Grina lite blod och fick en remiss in till sjukhuset imorgon kl. 9. High-five eller?

Hämnden har inga gränser

W.I.F.E
(Klicka för stor bild)


Mmm.. Mannens syn på kvinnan måntro? Jag finner den både rolig men samtidigt irriterande så i mitt stilla sinne undrade jag vad man kunde få ut av en H.U.S.B.A.N.D? Horny. Useless. Sportsfan. Bastard. Asshole. Naughty. Dickhead?

Det är ungefär min syn på det manliga könet. Låter jag som en extrem feminist nu tro? Hur som helst. Så är icke fallet ; )

Hometown glory

Bästaste Anton Tjusig kom och hämtade mig på tågstationen i Karlstad. Vi gick även in i Teliabutiken för att köpa mig ett svenskt nummer och under tiden som vi satt där och kritiserade personalen så hade bäste Anton fått sig en parkeringsböter. Fick lite dåligt samvete när jag inte kunde annat än å skratta åt grabben.



... I'm glad to be back!

Dear Sweden

Kan inte bli mer glad i hjärtat när jag insåg att farmor & farfar stannar en natt extra i Stockholm för min skull. Vad gör man inte för sitt barnbarn som vart borta i andra änden av världen och härjat? : ) Kärlek beskriver inte nog bra för vad farmor & farfar betyder för mig.

<3

Farewell

Allrighty.
14.00 drar jag och redan 16.35 landar jag.
Fundera på hur man klämmer in en 9 timmars flygresa där i mellan ni ; )

Har lyckats klämma in en arbetsintervju som kommer och hämtar mig på Arlanda i eftermiddag. Det ni! Jag i mjukisar och inte alltför good looking - det kan ju inte gå annat än bra. Håll tummarna för mig. 


tschüss!

Cykeln på köpet

Dogge doggelito har kommit med nytt album. Okej. Första omgången lyckades inte charma mig. Men om någon skulle ge mig en chans skulle jag nog också bli fetdissad. Så... Fair enough. Men ändå, Dogge doggelito är som bäst när han erbjuder en cykel på köpet ; ) medhåll någon?  


Separationsångest

Goddagens bloggers,

min sista dag i Peking är kommen. Det är blandade känslor angående hemresan men såklart ska det bli fruktansvärt skönt att komma hem. Kommer sakna mitt Cp som jag har bott med de här månaderna. Sjukt kul och ovärderlig tid! Men lagom till jul åker även han hem till Sverige så då ska vi sätta sprätt på Värmland igen : )

Landlorden gick precis. Han har varit här och rensat vårt handfat och drog fram en stor mörk hårtuss. Dumme fan frågar M om det är hans...... Jo visst! Bevis på att kinesernas hjärnor är ungefär lika stora som dem själva?

Macson&Emson  Emson&Macson

Man kan ju inte vara vacker jämt ; )



RSS 2.0