Nu sitter den

Jag har pillat i photoshop så jag tror ögonen blöder. Men... Voila! En ny header : )
Kan jag få lite medhåll om att den är ganska klyftig. Eller är det bara jag som ser det roliga? Jag tror jag avslutar mitt pillande i stil- och kodmallar nu. Det får duga som det ser ut.

Idag blev det lunch på IKEA. Vi hade vägarna förbi eftersom det ska bli avskedskalas ikväll med fransmannen och australienaren (Kallas de så?), jag bjuder på glögg och pepparkakor förstås! Det återstår att se om vi fortsätter ut eller om vi håller oss inne i stugvärmen.


Hoppas helgen blir som planerat för er n00bs som hänger här ; )

Stå för dina misstag

Tack Marielle.
Hur har jag kunnat missa Thomas Järvhedens nya program "Stå upp"? Det är skamligt för att vara mig. Jag vet inte hur många skolarbeten som han har varit inblandad i på ett eller annat sätt. Jag fick honom till och med på första sidan av John Bauergymnasiets-Karlstad första (och enda?) skoltidning. You can't blame me ; )

Om jag nu förstått rätt så är det STÅ UPP som ersatt Stockholm live eller stryker de gamla rävarna fortfarande omkring på SVT? Det bör jag ha koll på, men ett halvt jordklot bort börjar man tappa kollen lite smått alltså. Hjälp någon. Har jag missat något?

Efter att ha nödtankat ett par avsnitt, så ligger jag här halv3 på morgonen och nästan dör av skam. Värmlänningen från Karlstad universitet som stog på knä och pissade i en mugg. Skjut mig! Han pratade den värsta värmländskan någonsin. Är jag lika illa jag måntro? : )


STÅ UPP!


najti ya'll!

Blandade känslor

Jag fick nyss ett meddelande från en man på 29 år. Det hela utspelar sig på en hyffsat känd community. 
- "Hej, skulle du kunna tänka dig att ha sex mot betalning? Pözz"

Jag, helt utom mig av glädje svarar förstås; 
- "Betalar du stora pengar ska jag tänka över saken".


Ta nu inte till en tsunami för att jag utöver min sarkasm på helt oskyldiga människor som säkert vill mitt bästa. Men vad förväntar sig killen för svar? Hur ska man reagera? Det är ju ingen hemlis att jag tar saker med en nypa salt. Jag ser oftast inte heller konsekvenser med mitt handlande. Halvblind som jag är....

Fan. Det här är vardag för många tjejer. Är det inte skamliga förslag är det åtminstone patetiska män bakom en dator som söker lite sexuell spänning på ett eller annat sätt. Oh my. Vi ska inte gå in på min behandling när det kommer till sånna träskmonster. Jag kan anses som elak. Åter igen! Vad förväntar de sig? En lika kåt, patetisk och desperat 18-åring? HAHA. Till viss del. Sen går det utför och jag tror många har blockat mig efter att jag slutfört min predikan som inte skulle vara nådig i Guds blödiga ögon. 


En bra start på dagen : )

Positive thoughts

För att rädda mig själv från att ätas upp av mina egna tankar så har jag 3 starkt fungerande tankesätt som botemedel.

* Jag höll på att döda farsans sambo en gång i en astma-attack, vilket kändes sååååå bra och skulle jag få chansen att göra om det igen skulle jag spraya håret till tusen ; ) 

* Lars Winnerbäck ger sig ut på sommarturné nu i sommar igen efter att ha varit på turné denna hösten. Me liky!! Han börjar i Helsingborg den 10'e juli och avslutar i Linköping den 23'e augusti. Läs Aftonbladet för turnéplan.

* Eminem - puke. "You don't know how sick you make me, you make me fuckin' sick to my stomach! Everytime I think of you I puke..."

Onödigt inlägg - ej läsvärt.

Det började igår kväll när M envisades med att jag skulle släppa in honom i mitt huvud, berätta för honom vad som försiggår där inne. (Hallå... ingen hjärnaktivitet alls) Det går liksom inte. I vanliga fall är jag ganska öppen med vad som händer och sker inne i skallen. 

Helst av allt vill jag inte skriva det här, men det är heller ingenting som jag kan prata med någon om. Nej, inte ens en sketen psykolog lyckas. Så det här inlägget läses på eget initiativ (vilket i och för sig alla andra inlägg också görs...).

Det är perioder som kommer och går. Lika förvirrande och påfrestande varje gång. Saken är den, här i Kina har jag varit utom räckhåll för dem. Nu är jag på väg hem igen... 

Det är helt enkelt flera års fysisk och psykisk misshandel som kommer upp till ytan och får mig att känna mig ganska värdelös. Det har satt sina spår i min syn på mig själv som person, tvåsamhet och allt vad det innebär.  

Folk ska in i mitt huvud och gräva i saker jag inte ens själv förstår mig på. Hur förväntar dom sig ett svar... Jag väntar fortfarande på svar. Kommer dock aldrig få några svar eftersom pappa förnekar allt och hans sambo hjälper honom på traven. 



Can you really forgive if you can't forget?



Kedjebrev är så '97

Snöbollskrig

Skrattretande. Idag har jag vart på ganska dåligt humör. Jag blev på ännu sämre humör när denna låg i inkorgen och skräpade. "Skicka vidare den här till alla dina vänner men skicka inte tillbaks till mig för jag har redan träffat dig! Snöballe-fighten 2007 har startat". Ok. Vem fan skickar vidare? Den som tigger om stryk?


UTROTA.

Arguing with myself

Jag vill uppmärksamma Jeff Dunham, en redig karl som leker med dockor och försörjer sig på det! Om alla hade det så bra ändå... Anyway. Jag sitter som en besatt och kollar på hans två utgivna dvd:er "Arguing with myself" & "Spark of insanity". Tidigare i bloggen har jag lagt upp ett klipp med 'Achmed the dead terrorist' -  om ni gillade den så kommer ni älska resten! Åter igen uppmanar jag er att tanka, vilket är olagligt (buhu! vem bryr sig..). Så det är bara att luta er tillbaka, lägga upp fötterna på bordet, ta fram godisskålen och avnjuta en eller två timmars ständig humor.



- What does the "D" stand for?                            
- Well, that's my themesong... DADADADAAA!

American skinheads

Såg nyss ett avsnitt med National Geographics; American skinheads. Man blir ju mörkrädd för mindre! Allvarligt, jag blir upprörd. Jag blir mordisk. Jag blir nästan neger i ren protest.
Jag ville nästan gå fram och säga att jag älskade en helt främmande människa som jag såg köpte mat åt en hemlös utanför Jenny Lou's tidigare idag. DET mina vänner, det kallar jag människa. Människor som hjälper andra, inte utplånar.

Det är nästan så jag överväger att packa ner min tant och hennes handikappade barnbarn för att frakta hem till Sverige. Jag vill bli en sådan snäll människa nununu! Räddar alla från världens alla sjuka psykopater som anser sig bättre än andra och välkomnar i min babianfamn. Nej jag har inte hår på bröstet men babianer har väl ändå ganska långa armar...? Hursom, hoppas ni ser vart jag försöker sträva...

Åldern tar ut sin rätt

Jag ska erkänna att jag är i mycket dålig kondition. Efter ett par timmars spring på Silkmarket så var det raka vägen hem i sängen och här är jag 12h senare, utvilad och redo för dagens påhitt. Men min punkt är dock att jag (JAG) inte orkar shoppa längre, som på den gamla goda tiden... Spenderat ack så många timmar i affärer. Inget oväder i världen har kunnat stoppa mig. Nu. Nu stannar jag hellre hemma än kommer hem med något nytt. 

Vissa kallar det att växa upp jag kallar det ren katastrof. 

Mitt herrskap

Medans min syn är ur funktion får jag ligga dagarna i ända och lyssna mig fram. Tolka mig rätt, jag är inte någon invalid, än. Men åter till mitt budskap; Petter! Har aldrig tyckt om grabben förut men nu har jag kommit över hans nya album och det är snuskigt bra. Gör er själva en tjänst och tanka vetja!

So.. fredag kväll för min del.
Kommer nog bli en lugn sådan, med lite biljard och blindmassage.

Modegurun talar

Mode

Jag tänker inte skryta om mitt vetande inom modeindustrin, men den här hyggliga huvudbonaden slår ju hårt! Vart man får tag i denna skönhet samt prisuppgifter är ännu en hemlis. Men lagom till julhysterin tror jag säkert den kommer krypa fram på marknaden och rent utav göra succé!

Tänk er vad den skulle göra nytta till skidsemestern över nyår.
Och ett par skidglas på det. Beautiful.

Sing you a song

Hey ya'll,
måste berätta att jag blir löjligt glad över ett par kommentarer. Jag har inte direkt marknadsfört min blogg men ändå har jag ett par starka återkommande läsare.
Me liky :) Keep up the good work gals!

Åter till vardagen. Kina är ganska grått och trist, om någon timme kommer det vara mörkt som natten och vad passar inte bättre då än ett litet youtube-klipp att träna magmusklerna till... Den här är gammal men ack så älskad.


Update: Redigera stilmall

Min blogg börjar ta form. Men jag är lite irriterad över mig själv som valde en så mogen adress. "Min jävla...", jag antar att jag satt och bråka med val av namn en längre tid och tog till slut det första bästa som faktiskt var ledigt och godkänt. Attans. Som sagt, jag är en god bit på vägen men än är sidan inte klar. 

För övrigt är det begravning på söndag kl. 3. Min förbannade hårdisk gick och dog igår, helt och hållet. Men inte ska vi gråta över det för idag beställs det en ny jävel för 40.- och leverans inom 1-2 dagar. Älska Kina ibland alltså....


Mmmm.. Ibland. Älska ibland.


Dumma datorskrälle

The Life

Idag la min dator av igen. Andra gången inom 2 veckor. Den vill mig aldrig gott den där dumburken! Börjar bli dags att tänka ut något nytt.. Lite fräshare och mindre skärm, som inte väger bly. Nuvarande är mer släpbar än bärbar. 

Hasse gör sexualdebut

Oslagbart - mer Hasse åt folket!
Det här är vad som krävs när vintermörkret faller på...
Privatpersoner sätter bild till ljudfenomenet! Det gillar vi.



Beer & Pancakes

Yes. Ikväll pallrade vi Oss över till andra byggnaden och samtalade med Melinda & Antoine om diverse. Fransmannen fick för sig att laga crêpes runt 10-snåret och sen dess har vi ätit och druckit oss mycket feta. Man blir fet för mindre these days... Gammal och grå som man är.

Ja. Men å andra sidan var vi värda det. Så som vi har klättrat i trappor idag. Det har slitit på hälsan. Mest för mig med min fantastiska höjdskräck. Bildbevis kommer! Jag svär... Jag ville dö flera gånger på nervägen. Men sevärdheten i sig var ju helt okej. Drum n' bell-towers talar jag om. Helt klart värt!


Projekt: Redigera stilmall

Jag har tagit mig vatten över huvudet. Jag har inget liv. Men länge har jag verkligen hatat designen på stilmallarna man får välja bland som Bas-medlem här på blogg.se. Så i fortsättningen ska jag försöka pimpa min egen stilmall, får se vem som blir mitt offer. Jag lovar inte att komma med något snyggt för sist jag bråkade med html-koder var i ettan på gymnasiet och det har jag väldigt svaga minnen ifrån....

Wish me luck!

Inget illa menat

What's up with all the niggers?

M
 måste tycka det här är väldigt roligt att just Kinas negerbefolkning finner mig så attraktiv. Jag blir ju rädd! Det slår aldrig fel. De kommer fram till mig, även om när jag släpar runt på M (som någon slags mänsklig sköld)  och de ska ha min mail, msn eller telefonnummer. Hallå?
Det spelar ingen roll. Jag springer på dem överallt! När vi är ute och äter, shoppar, handlar eller bara får för oss att röra på döfläsket. Då jävlar gör negrerna detsamma alltid! Tråkmånsar.



Tips
: Skaffa er en kines!

Fröken filosoferar

Och när Fröken fräken har tråkigt klipper hon håret.
Idag la jag till med snelugg igen. Jag måste hem alltså.
I mitt nuvarande tillstånd sörjer jag mamson och äter det som kommer i min väg.
Visserligen är jag fortfarande lite picky efter vinterkräksjukan drog över Oss - men annars sååååå... Jag kommer bli fet. Och korthårig. (Läs: Smällfet. Och skallig)

Det påminner mig om farsan.
Damn! Jag är dömd att bli som den sjuke fan i både kropp o knopp.

Liv i huset

Till mamsons förlust drog hon med sig vinterkräksjukan ända bort till Kina, vilket hon smittade ner både mig och M med. Sen i tisdags har vi luggit inne och tömt tarmarna på både det ena och det andra sättet... Först idag kunde vi smocka i oss en varsin cheeseburgare. Jag tror aldrig tjockismat har smakat så bra i hela mitt liv!

Vi kom även iväg till Fuli Chang och köpte Oss glasögon. Mamson hade lite svårt för synundersökning då kineserna inte kunde någon engelska, men det fixade hon finfint. Pfft, kinesiska kan väl alla innerst inne ; ) Sen avslutade vi med silkmarket, M skulle sy upp ett par skjortor men efter det var det raka vägen hem och powernapa!


Nu blir det Eudora och kvällskäk.
Tjao!

Achmed the dead terrorist!

Jeff Dunham. Vilken stjärna!



Mamson made it

Jag stog där mitt bland alla kineser och såg min mamson fundersamt komma gåendes mot mig, inte en aning om att jag redan sett henne. Det var rätt omöjligt att missa henne dessutom med tanke på hennes knallröda väska som lysta upp hela entréhallen. Till och med kineserna gav henne ett extra ögonkast... Vi fann varandra så småningom och det kallar jag lycka!

IIdag har jag hållt mamson vaken med allt taxiåkande och shoppande. Vi gick ut hårt med shoppingen! Började med morgondagens frukost... Nu ligger hon utslagen brevid mig på soffan. M kommer säkert hem strax och då ska vi kila ner på en 30-minutersmassage : )  


Imorrn börjar det riktiga äventyret!
Záijiàn.

Jag väääääntar....

Städtajm! Nu jäklar ska här bli rent..
Vet vi vem som åker och hämtar mamson på flygplatsen imorgon?
ME! ME! ME!

Awwiiiii : )

RSS 2.0