Wednesday-work ...

Ligger och pillar med astråkig statistik åt M's företag Diakrit. Det är bland det långsammaste jag någonsin utsatt mig själv för. Speciellt när Kina inte går med på mer än 1mb bandbredd. Kommer ingenstans ska ni veta...

Kanske hinner Sverige krypa ikapp mig för jag tänkte bara påminna om att ni ligger nu 7h efter mig. Här i Kina existerar inte vintertid alls. Vilket i och för sig är bra då det bör minska på årstidsdepressioner genom att inte veta att dagen just blev 1h mörkare : )


Take care

Tisdag, 30/10

Om exakt en vecka tar Mamson oskulden på Beijing capitol airport. Eller blir det tvärtom?
Hursom. Min älskade mamson kommer och hälsar på mig ända borti Kina. Det är värt att hurra för!  Jag ska ta med henne på massor av upptåg, shopping och taxiresor så hon aldrig mer vill åka härifrån. Det ska åtminstone bli en vecka full med massage, manikyr, behandlingar hit och dit, shopping, utflykter & restaurantbesök etc.

Jag längtar!
Jag ska ställa till med festligheter när hon kommer.
För fanihelvete vad jag har saknat min mor.

Seriöst snack

När man har gjort som jag och hoppat av gymnasiet har man inte många val inom arbetslivet. Om man inte råkar halka in på ett bananskal vill säga.. Men jag har orsakat min situation och ska där med komma ur den på egen hand.
Jag ska visserligen besöka arbetsförmedlingen när jag kommer hem. Men hey! Hur många är det som får jobb genom arbetsförmedlingen då? Chanserna är ju minimala.
Jag har ett par val att välja mellan och ett av dem som ligger bäst till nu är au-pair. Det kan man kalla nytta blandat med nöje : ) Åka utomlands, tjäna en summa, se sig omkring och växa personligen - i mina öron låter det perfekt!
Jag fiskar redan familjer och en del har nappat på mina försök.

Vi får se om jag fegar ur eller faktiskt släpar mitt slappa arsle ut i världen igen.

Fucking freaky friday

Yes.
Idag känner jag mig sådär löjligt vuxen igen. Ska gå till Wendy's 24-store (Älska den affären....) och köpa hem morgondages spritförbrukning. M&A kommer över imorgon, firar M och sen hittar vi något ställe att fira Halloween med  resten av Pekings alla västerlänningar.
Vi la för övrigt ner Smurf-outfiten. Men erkänn... Det var en bra idé! Vi åkte till HongQiao imorse och hittade lite festliga masker istället. Jag fastnade speciellt för en - Bildbevis kommer!

Hoppas ni också tar Halloween med en klackspark och bjuder lite på Er själva.
Håll i masken!
tja

Fröken fräkens bekännelser

Okej.
Jag bor i Peking. Jag har ett jobb. Part-time. Jag har hittat underbara människor att umgås med. Jag älskar stan. Shoppingen. Sevärdheterna. Maten.
MEN! Jag längtar heeeeeem.. Sjukt mycket också. Saknar min mamson, farmor&farfar, min fru som är på smällen och ska kläcka någon gång runt årsskiftet och övriga vänner såklart.

Så, mitt bleka fejs kommer lysa upp de värmländska skogarna inom kort.
Jag är beräknad att inta Sverige i början på december månad.
LÄNGTA EFTER MIG!! : )

Gratulationer till en gamling

M fyller visst 24 idag.
[Ja må han leva, ja må han leva - hurrahurrahurra]
Nu måste jag åka runt halva Peking och panikhandla något tårt-liknande.
UTAN nötter. Stackarn är ju allergisk på köpet.
Han gör det sannerligen inte lätt för mig.

Blir inte mycket firande idag. Till helgen firas det Halloween här i Peking och tillsammans med M&A ska vi klä ut oss till smurfar och göra stan osäker. Då jävlar blir det fira utav!
Slår 2 flugor i en smäll...


Bäst att inta lite action här.
Ha en bra dag!

Mmmåndag

Nu har det gått för långt.
Jag blev nyss petad med ett litet sött vapen i magen av en ännu mindre och sötare kinesjävel för att jag höll på att preja deras värdetransportöverföring. Men hallå? Jag har ögoninflammation! Dessutom har jag slutat anstränga mig att försöka se något - slutar ändå bara i obotlig huvudvärk. Så.... lite förstålese tack!

XIEXIE NI!

After work-fredag

Kina är underbart för att just jag som 18-åring kan gå och köpa sprit i affärn, komma in vart som helst och inte en jävel kräver leg. på mig! DET borde Sverige också ta efter...
Ikväll bjuds det på after work. Melinda & Antoine kommer över runt 10 och med det kommer vi sluta ute nånstans i Sanlitun och käka nattkebaben som många andra gånger. Skulle inte sitta helt fel att röra lite på dököttet! Kanske ska gå ner och ta en massage i förebyggande syfte innan kalaset drar igång på allvar. We'll see : )


Gillande rysningar




Sugababes -about you now
http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=9645



Bloody thursday

Okej, höstens förkylning har passerat men kvar lämnade den en envis ögoninflammation-liknande plåga. Lyfte på mitt väntra ögonlock imorse, bara för att kolla läget i mina numera underbart blodsprängda/rosa ögon - vad hittar jag där? Jo! Blod som spridit sig över halva ögonvitan...
Hur tacklar man sånt? Är det farligt? Vad ska jag göra? Finns det något att göra? Någon som känner en engelsktalande kines-doktor? Okej, frågestunden är över, men jag hoppas fan M hittar mig ett sjukhus snarast! Jag blir ju fan orolig.

I'll never forget

In memory of Mc Coy, my dearly beloved.....
1990-2003, minns dig som det vore igår älskling.
4 år. Goddamn.


<3

RSS 2.0